TACS Tours

Tacs +45 41 11 64 46 email: info@tacs.dk

Hoteller

TACS rejser to steder hen i Hamborg

Vores hoteller i Hamborg er specielt udvalgte efter beliggenhed, komfort og service. Vores valg Radisson Blue City og The Madison.

 

Internationalt hotel med stil

 

Radisson Blue HamburgRadisson

Centralt beliggende og lige ved siden af Hamborg kongrescenter, banegård og 15 min. gåafstand til f.eks. operaen, cafeer og shopping. Endvidere er hotellet med over 550 værelse det største hotel i Hamborg og med en sublim udsigt over Hamborg fra de øverste etager. Vi vil fremhæve at hotellets restaurant er italiensk orienteret, men selvfølgelig også med internationalt menukort. Hotellet har alle gode faciliteter og værelserne er i top !

 

 

 

 

Fremragende city hotel

 

The MadisonThe Madison

Et mindre privatejet hotel og er hyggeligt centralt placeret tæt ved havnen. Man fornemmer her Hamborgs havnemiljø samtidig med at der er gåafstand tilshopping, cafeer og kultur i hjertet af Hamborg. Værelserne er af høj standard og hotellet er indbydende på alle måder. Der er i nabobygningen fri adgang for TACS gæster til spa og fitness. Spa området er et nøgenområde, som man skal respektere. Dog er badetøj tilladt i swimmingpoolen.

_DSC8472

 

For yderligere information om hotellerne henviser vi til deres hjemmesider. Vi arbejder konstant med udvidelse af vores hoteller, og går ikke på kompromis med vores egen høje standard for kvalitet og service til vores kunder!