TACS Tours

Tacs +45 41 11 64 46 email: info@tacs.dk

Hamborg City

Hamborg har alt

Sightseeing i bus, havnerundfart, Reeperbahn, gåtur i den gamle Elbtunnel, Kunsthalle, Operaen, Rådhuspladsen, Theater, Maritimt museum, Cocktails på Empire Riverside Hotel Skylinebar, Shopping i gaderne omkring Binnen Alster og Mönckeberg Str., Fischmarkt søndag morgen, Fodbold HSV eller FC  St. Pauli og Hamburg Dom tivoli og meget mere.

guided-tours Billede 3

Metropolen

Hamborg er Europas næststørste havneby, og Tysklands ældste og mest velhavende by. Det er en international metropol med Tysklands næststørste indbyggertal, hvor 15 procent af de omkring 1,7 millioner indbyggere i øvrigt er immigranter.

Havneområdet HafenCity er byens pulserende centrum,hvor der er store oplevelser i vente. Udsigten til havnen i Hamborg, verdens niendestørste, er formidabel.

Besøg Beatles’ gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. De store fisketrawlere zigzagger ind og ud mellem containerskibe og havnerundfarter. Kafferisterier, asiatiske spisesteder og prestigefulde koncertsale skyder i rasende tempo op mellem byggepladser og himmelstræbende kraner.

Neuerwall hamborg 1Hamborgs velstand kan bedst opleves i bydelen Rotherbaum ved søen Aussenalster, hvor alleerne flankeres af prangende 1900-tals villaer, der huser ambassader, mediefolk og velbjergede familier samt i Neuer Walls og Jungfernstiegs fornemme shoppingarkader og dyre flagskibsforretninger.

Susannenstrasse og kvarteret Sternschanzen er helt anderledes nede på jorden  med små modebutikker, pladeforretninger og alternative caféer. Hamborg-kvarteret, der også bare kaldes for Schanzen, er desuden kendt for at huse en stor del af Hamborgs autonome ungdom og under den årligt tilbagevendende Schanzenfest går det hedt for sig i denne del af byen.

St. Pauli, er også hedt, når det lokale fodboldhold spiller hjemmekamp, samt når  der er gang i kvarterets tivoliserede sexgade Reeperbahn, hvor sexlegetøj, købepiger og liveshows tilbydes. Reeperbahn er også kendt som kvarteret, hvor The Beatles fik deres gennembrud, og der er intet odiøst i at et nyt museum på fem etager er tilegnet The Fab Four.

Kunsten i Hamborg folder sig ud på et utal af sublime museer og gallerier omkring byens gamle volde. Den største koncentration af gode spisesteder og cafeer ligger i gå-ud-gaden Lange Reihe – men Hamburgs stærkeste es er og bliver havneområdet HafenCity. Her kan du dykke ned i en ubåd, tage på havnerundfart og opleve fiskemarkedet.